fredag 10 september 2010

Flyttdags!

Idag är det verkligen full fart!

Vi var uppe i ottan som vanligt, fröken hade sovit hela natten mellan 22-05, så vi var utsövda och pigga. Klockan 09 var det dags att åka ner på stan för att skriva papper om faderskap och efter det var det återigen dags för ett besök på bvc. Sen tog vi en förmiddagstur till IKEA för att handla lite till huset. Om en timme kommer mamma och ska passa Moa ett tag. Vi ska nämligen börja flytta lite lådor redan i eftermiddag och fixa med saker så att flytten flyter på så smidigt som möjligt imorgon.

Imorgon är det alltså dags att lämna Herrhagen! Johans föräldrar kommer från Åmål för att hjälpa till också. Redan imorgon ska det även köpas färg så vi kan börja måla och göra iordning redan på söndag. Först ut är hallen och köket, sen står Moas rum på tur.

Nu ska jag passa på att packa lite medans fröken ligger och sover lite middag. Ni får ha en fin helg så hörs vi när vi har flyttat klart helt enkelt :)

9 kommentarer:

  1. Hej Mel, det verkar onekligen som att ni har landat så smått och börjat få till en vardag som fungerar med rutiner å allt :-) Underbart att höra! Verkar också som att ni har full upp. Men det är ju så klart roligheter med flytt å pyssel och då är det lättare att hitta orken och motivationen att göra det som ska göras. Massor av lycka till lilla familjen <3

    SvaraRadera
  2. Lycka till med flytten, hoppas allt går smidigt!
    Kramisar Mira

    SvaraRadera
  3. Kan du inte ta en bild på huset? Så vi får se hur det ser ut ^^

    SvaraRadera
  4. Lycka till, härligt för er att komma till ro :)
    kram/ hellen

    SvaraRadera
  5. SV: Haha, jag vet :D
    Jag och Johan höll på att skratta ihjäl oss när vi såg honom!

    SvaraRadera
  6. SV: Ja det tycker jag också :)
    Ni får ta en tur när Moa har växt till sig lite tycker jag.

    Tack så mycket! :)
    Kramar

    SvaraRadera
  7. hoppas allt går bra med flytten! skönt att det äntligen är dags! :)

    SvaraRadera
  8. Å va roligt det låter :) hoppas allt går bra.

    SvaraRadera
  9. Oj, du verkar ha en morgonpigg liten tös, hihi. Här hemma har vi en liten kille som sover bra på nätterna med på dagen tycker han att det är mysigt att vara vaken. Så mamman hinner inte göra så mycket alls. Men vad gör det? Bebisgos är det bästa som finns :)

    Hur går det med flytten? Har ni börjat "boa" in er än? Hoppas att ni kommer att visa lite bilder :)

    Kramar

    SvaraRadera