lördag 5 juni 2010

Strandad val

Hej på er!

Johan jobbar sin långvecka nu, dvs 5 av 7 nätter. Men i onsdags och torsdags var han ledig, då passade vi på att njuta av sommarvärmen. I onsdags åkte vi ut till Bomstad och la oss på stranden ett par timmar. Nu solar jag väl inte på det sättet då jag inte vill sola magen, men att sitta och njuta av solen går ju fint ändå. Det var nästan inte en kotte där och det var härligt att bara kunna njuta av utsikten och tystnaden. Vi gick ut och kände på vattnet också, var inte så kallt som man kunde tro och man kände verkligen för att ta sig ett dopp.

I torsdags åkte vi istället ut till Fiskvik och spenderade dagen där ute. Köpte med oss en grill, kött och potatissallad och gottade oss. Låg på klipporna, lyssnade på vattnet som brusade och fåglarna som kvittrade. Det kan inte bli bättre än så faktiskt. Den dagen avslutades med att vi åkte hem till My och Linus som precis flyttat in i sin nyköpta lägenhet. Kaffe och muffins ute på balkongen är aldrig fel.

Redan lördag nu. Jag vaknade i ottan, 05.30 ungefär. Frukost, dusch och kaffe och sen var det dags för tvättstugan kl 07. I samma veva kom Johan hem från jobbet, så han ligger och sover nu. Därför ska jag gå ner på stan en vända med My, om 1 timme ska vi ses, så det är dags att sätta fart med andra ord!

Strandad val ute vid Fiskvik

Fiskvik - fantastisk utsikt

Johan och barbamamma ute vid Bomstad



13 kommentarer:

  1. Du har fått en bloggaward att ta hand om!
    http://privaterocklife.wordpress.com/2010/06/05/bloggaward/
    KRAM!

    SvaraRadera
  2. Åh vad vackert! Men, vad du måste vara tung nu, härligt men jobbigt.
    Här är VIDRIGT väder, inatt när jag åkte hem från en tillställning var det fem plus och snålblåst. Hur länge ska man stå ut...?

    SvaraRadera
  3. tycker också det känns obehagligt att sola magen, men jag smörjer in den jättenoga samt häller vatten/sprutar vatten från en blomspruta på den emellanåt så blir den inte så varm :)
    väldigt fina bilder du tagit, klipphällar är så fint, saknar skärgården nu! här finns det bara dystränder typ, haha :p

    SvaraRadera
  4. Låter som ni njuter av underbara lata dagar,
    helt ljuvliga foton!!!

    Kramar Anna

    SvaraRadera
  5. Hej barbamama! =)

    Jag hade också velat gå på Mia Skäringers "vad det nu heter"... Men tyvärr missade jag också det. Ja, boken är verkligen bra, jag gilar den fullt ut.

    Nu på slutet av min grav har jag inte heller brytt mig om vad jag stoppar i mig, jag svullar som aldrig förr haha! Huvusdsaken man inte gör det konstant livet ut, men en kort period är nog inte hela världen. Så vi kan svulla tillsammans.

    Trevlig kväll.

    Kram från Tomtemor

    SvaraRadera
  6. SV: Hahaha! Tur att män generellt sett är lättare att tillfredsställa ;-) Jag njöt åt er också under konserten, jag lovar!
    Och herregud att du inte smakat chili cheese än, det är ju guds gåva till mänsklighten! Ett tips är dock att äta dem innan bebis är ute och du ammar, jag tror Moa får en chock om det finns chili cheese i hennes mat ;-)
    Kram!

    SvaraRadera
  7. Jag tycker inte alls du ser ut som en barbamamma eller strandad val. Du verkar inte speciellt stor alls och jättesöt om jag får säga vad jag tycker :o)

    SvaraRadera
  8. Tack kära du för dina så otroligt varma kommentarer! Jag ligger här isoffan just nu... ganska orörlig och funderar över hur natten ska bli då det nästintill är omöjligt att vända sig. Under min förra grav fick jag ingen vidare hjälp, det kändes som att ingenförstod och inställningen var mer att manskulle bita ihop. Men jag grät var ochvarannan dag då smärtorna var outhärdliga. Men det är ingen eller bara några få som vet hur illa jobbigt det var, resten fattar liksom inte utan säger bara att man ser så pigg och fräsch ut. Jo men kroppen kanske inte är pigg och fräsch....Jag är trött på all denna hänsyn man hela tidentar till omgivningen för att de inte ska känna sig obekväma och besvärade. Egentligen vill jag stundtals bara skrika åt alla....typ som idag... Men jag ska ringa mor imorgon om det är lika illa och jag kommer också ringa min bm ochse vad ohon säger, om hon ens fattar....

    KRAM på dig och ta hand om dig! Jag hoppas att din pojkvän finns vid din sida och stöttar dig varje dag! Det är ngt man verkligen behöver.

    SvaraRadera
  9. barbamamma, haha eller inte =))
    Du är så fin vännen, du passar verkligen som gravid! Kom ihåg då jag läste här på bloggen när du berättade att du va gravid, känns som igår men tänk så längesen det va!
    kraam på dig!!

    SvaraRadera
  10. Mys med sol o lite "fotbad" :)

    Nej, det är våran närmsta förlossning som kommer att stänga för semester (vilket dom gör 4 veckor på sommaren nu). Sen så får vi åka 10 mil till vilket inte alls känns lika uppmuntande...

    Kramar

    SvaraRadera
  11. Ser ju hur skönt ut som helst :-) Gött att höra att du kan slappna av och njuta. Jätteviktigt nu ju. Vila och ladda är A & O inför förlossningen. Vackra Barbamamma där :-D

    SvaraRadera
  12. Var ligger Fiskvik?
    Det såg skitfint ut där :)

    SvaraRadera