onsdag 16 juni 2010

"Hon är egentligen jättetrevlig!"

Hej vänner!

Det gick bra hos barnmorskan igår. Fröken hade växt liiite till så det är i nuläget inte aktuellt med något extra ultraljud. Och det var ju ändå skönt att veta, att hon ändå gottar till sig där inne även om hon gör det i sin takt. Sen skulle hon höra av sig om proverna inte var bra denna gången heller, så vi får vänta och se med det. Hjärtljuden var bättre denna gången och hon ligger fortfarande med huvudet långt nere i bäckenet. Jo tack, jag känner det. Jisses vilket tryck det är, man känner det så tydligt när man går. Inte konstigt att gravida vaggar fram ;-)

Vaknade 05 imorse och var hungrig, bara att gå upp. Kaffe på det och lite bloggläsning, svosch sa det så är klockan snart 08. Lika bra att ta tag i dagen och göra sig iordning medans man orkar. planerna för dagen är dock inte många. Tvättstugan mellan 11-15 är det enda som är bokat.

Den här artikeln talar om hur pappan bör vara på förlossningen, men om man frågar Johan så kan han nog intyga att bilden stämmer rätt bra in på mig redan nu, helt klockren haha!

2 kommentarer:

  1. Av ren nyfikenhet, det där trycket - gör det ont, eller hur känns det?

    SvaraRadera
  2. haha, bästa bilden på länge. och så sann!

    SvaraRadera