måndag 8 februari 2010

Tillbaka på hemmaplan

Nu är vi hemma igen, helgen har bara rusat förbi och det känns som den knappt hann att börja. Jag har dock 1½ vecka kvar på min semester, vilket känns otroligt skönt. Resan har varit underbar, väldigt härligt att bara komma bort ifrån stan för ett tag. Lite shopping har det blivit såklart, lite nya träningskläder till mig, vilket var behövligt då det mesta är för tight numera. Men mest blev det till bebis faktiskt, det gäller ju att ladda inför vad som komma skall ;-) Vi har ätit god mat, underbar frukostbuffé och sovit gott i sköna hotellsängar. Vi har redan börjat planera för ännu en tripp lite längre fram, som sagt så får man ju passa på medans man kan. Plus att vardagen alltid blir lite enklare när man har något härligt att se fram emot!

På vägen hem från Åmål idag stannade vi till på Ikea för lite mera shopping och obligatorisk lunch med kaffe på maten. Ska man få plats för en bebis också på ynka 58 kvm krävs det smart förvaring! Så massa lådor och en badrumshylla är inköpt, vilket Johan ska få roa sig med att montera ihop ikväll. Själv tänkte jag laga middag och sen slänga upp benen på soffan, dom har gått långt den här helgen ;-)

Kort från idag, v.18 på torsdag vilket innebär att vi redan är inne i trimester 2 och 5e månaden!

5 kommentarer:

  1. Åhh så fint med magen..:)

    SvaraRadera
  2. men guuud va fin du är!! =)

    SvaraRadera
  3. Oh vilken fin mage :) Nu börjar det ju synas juh! Spännande.. hihi..

    Ja lunchpassa måste vara perfekt, själv älskar jag att träna på morgonen.. allt utom på kvällspassen! Då är man ju som tröttast redan ändå :)

    Kramar!

    SvaraRadera