tisdag 23 februari 2010

Barnvagn



Nu har vi köpt våran barnvagn. Vi blev rekommenderade denna modell av Anna-Sara som var väldigt nöjd med sin. Det är en Emmaljunga City Cross, en rejäl vagn och bra om man är ute mycket i naturen tex. Och det är vi ju så det kändes som ett självklart val. En sak till att kunna bocka av och det känns väldigt skönt att ha det avklarat. Nu står den här hemma så fint och det är bara Båtsman som fattas! 2 dagar kvar till ultraljud - oj så spännande!

9 kommentarer:

  1. Fin vagn :D Hoppas det inte är två båtsmän bara ;)

    SvaraRadera
  2. Ååh, roligt när ni har kommit så långt med inköp! =) Spännande med ultraljud, mys mys! =)

    SvaraRadera
  3. FIN! Är det mjuklift i den eller?

    SvaraRadera
  4. Linda: Nje det får vi verkligen hoppas att det inte är! Jag tycker det räcker med en till att börja med:)

    Sandra: Lång vette tusan om vi kommit med inköp, vagn och lite kläder är det enda. Mycket kvar, men det är ett tag kvar också:)

    Madde: Tack! Nej det är hårdlift:)

    SvaraRadera
  5. Linssoppa är grymt bra på alla sätt, gott, mättande och billigt. MEN - j*lar vad jag är rutten i magen idag! Allvarligt - det är helt hemskt. Tur att min roomie här på jobbet är i Lund idag så att jag kan sitta och fisa här själv. Frågan är hur många av medmotionärerna jag kommer att döda på yogan senare idag.... :S

    SvaraRadera
  6. Riktigt illa är det, men men, det är ju inget farligt, och det blev rester, så imorgon blir det linssoppa igen. Dessutom har jag en hämnd på Måns som drog av en riktigt äcklig fis i bilen på jobbet idag, och så hade rutorna fryst så att det inte gick att ta ner dem och vädra! Så.... ur hämndhänseende är det bra att jag är värre än en kemisk industri just nu =)

    SvaraRadera
  7. Åh jättefin & bra ju, Emmaljunga är bra=)

    SvaraRadera
  8. Ja Emmaljunga är prisvärda, brukar de säga som vet :) Så där gjorde ni nog ett bra val! Kram.

    SvaraRadera
  9. JA,där va den =)Jätte fin! Söta katter på bilden längre upp =) Järnet är viktigt. Det är bara att trycka tabletter och äta leverpastej och blod pudding =) ha en trevlig kväll. Kram

    SvaraRadera