onsdag 13 januari 2010

Tips!

Idag tycker jag att ni ska kika in hos http://www.jennylundh.se/
Hon är en fantastisk person som idag har skrivit ett inlägg om tid & vänner!

7 kommentarer:

  1. Jag trodde gravida kvinnor blev elaka och sura (hehe), men du är ju som vanligt go å snäll. Tack för länken och fina ord!

    Kramar!

    SvaraRadera
  2. Tro mig, det brukar vanligtvis vara så om vi frågar Johan haha! Men idag är en bra dag än så länge, då passar jag på att vara lite extra snäll mot personer som jag tycker mycket extra om;)

    SvaraRadera
  3. Jag har läst om Vasaloppsspinningen tidigare år också men jag brukar alltid vara i fjällen den helgen eller så har det inte passat av någon annan anledning. Så i år skyndade jag mig att anmäla mig när jag såg att det blev..:)

    Jag funderar på att göra Vasaloppet 2011 men får se hur Tjejvasan känns innan jag bestämmer mig helt!

    SvaraRadera
  4. Kanske ska prova vanliga havregryn då? E så otroligt less på mina degmackor.. ha ha! Så olika man är sugen alltså, hela tiden.. Hoppas att du får en bra dag :) kram.

    SvaraRadera
  5. Jag har hittat några bröd-bloggar som är jättebra, med en hel del intressanta recept som absolut skall provas! Bland annat ett med öl i, låter skumt, men jag tror det kan vara riktigt gott...

    SvaraRadera
  6. Sv: Jaa, det känns verkligen delat, men samtidigt "skönt" på ngt konstigt sätt, nu när jag bestämt mig :-) Jag brann inte för det till 100% samt att tid och rum inte riktigt passade och då går det inte (kände jag iaf)... Men det är som du säger, inte heelt omöjligt att det blir mer företagande i framtiden ;-)

    Hoppas det är bra med dig och den lilla i magen!! KRAM!

    SvaraRadera
  7. men grattis till dig med va kul :)
    Ska bli kul att följa din resa nu samtidigt som jag kör min egen, hur långt gången är du?
    ta hand om er.. kram

    SvaraRadera