torsdag 21 januari 2010

Dom första bebiskläderna



H&M har rea på sin hemsida. Och därför kunde jag inte låta bli att klicka hem lite kläder till bebis, i neutrala färger eftersom vi inte vet vad det blir än. Billigt var det i alla fall, för ynka 189 kr blev det två mössor, två bodys och två par byxor. Bra kap tycker jag!

7 kommentarer:

  1. Bra val också! De bodysarna som är omlottknäppta (så man slipper dra över huvudet) är guld när de är små!
    Och undvik för guds skull vanliga tröjor! De åker upp heeeela tiden så fort man lyfter upp bebisen!

    SvaraRadera
  2. Håller med där, suveränt med omlottbodies i början! =) Så söta!

    SvaraRadera
  3. Gulligt ! nu blir jag oxå sugen på att shoppa - IGEN !? mina pengar går inte längre till egna intressen, det är en sak som är säker... men det är så mysigt att få köpa pyttesmå saker !

    SvaraRadera
  4. Vad roligt... Bra att handla lite i tid för tiden kommer nog bara springa iväg senare..:)

    SvaraRadera
  5. Vad mys och shoppa till lilla bebis!

    Tack, det känns spännande att "röra lite på sig" och se vad Södra Råtorp har att erbjuda ;-) Men jaa, vi måste ju ses innan vi flyttar (kan ju ses sen också, men underlättar när man bor här hihi) :-) Är lugnare v.6 och framåt för mig då jag ska bort både denna och nästa helg (och några dagar innan). Jag ska hålla utkik i min kalender! Vi håller kontakt om d ;-)

    Hoppas du o lilla bebis mår bra!

    KRAM!

    SvaraRadera
  6. *sv; jo, deth ar jag oxå och dessutom väldigt lågt blodtryck så det är ju inte så konstigt att jag är trött -men man tycker ju att det borde bli bättre då man motionerar, äter rätt och äter tillskott!*

    SvaraRadera