måndag 20 september 2010

Hey ho, let´s go!

Under graviditeten gick jag upp 22 kg. 12 kg försvann helt av sig själv i stort sett direkt, nu är det dags för dom resterande 10 att försvinna också. Med tanke på att mitt snitt inte har läkt än, så är det bara barnvagnspromenader som gäller än så länge. Men gud vad jag längtar efter att springa! Har i alla fall satt ett mål på ca 3 månader. Det känns lagom och framförallt realistiskt. Det är bara 6 veckor sedan jag födde barn och min kropp måste också få en chans att återhämta sig. Ingen stress med andra ord och inga fjantiga dieter. Allt som behövs är bra mat, motion och allting med måtta.

12 kommentarer:

  1. ibland vill jag att det ska gå fort, men som sagt det är ju bara 6 veckor sen.. :-) springa är inget för mig ;-) vi hinner!

    SvaraRadera
  2. ja, det är lätt att ha bråttom med att gå ner. jag hade det, men det lugnade sig, söta nallar du har i vagnen. var är de ifårn? kram

    SvaraRadera
  3. Kollade du på valet igår? Och i så fall vad tyckte du?:)

    SvaraRadera
  4. Tack vare promenader (och bra mat) så har jag gått ner ca 10 kg sen vågen stannade. Så det är bara bra med promenixer! Heja dig!

    SvaraRadera
  5. Jag et vad du pratar om. Gick upp 20 och har 10 kvar jag med. Vill bara att de ska försvinna NU! Men som du säger, man måste ge det tid och känna efter hur kroppen ter sig först. Det är ju ändå för det underbaraste som vi fått dessa extra kilon ;) Men längtar tills jag kan börja träna igen, det gör jag!!
    Tycker det hade varit rättvist om vi burit barnen 9 mån och fött ut dem men papporna tagit extra kilona ;P

    SvaraRadera
  6. Det tar längre tid än man tror för kroppen att "läka" ihop. Jag som hade foglossning kan fortfarande ett halvår senare känna av det ibland när jag kört hårda pass.
    Men lyssna på kroppen, du är ju den enda som kan veta vad du klarar och ej :-)

    SvaraRadera
  7. Ta´t lugnt ;D Men promenader duger ju fint det med! =) Men kan förstå att du längtar ut. :)

    SvaraRadera
  8. Låter bra, långpromenader med barnvagn är inte alls tokigt :) underbar barnvagnsmobil hon har lilla dockan! ha en fortsatt mysig kväll! kramar

    SvaraRadera
  9. Så mysigt!! alltid skönt att gå ut och gå!!

    SvaraRadera
  10. OMG! Läste hur mycket erat hus hade kostat! GE MIG! :D Haha! Herregud alltså.. Här kollar vi på renoveringsobjekt för en miljon.. :O Jag vill hem till värmland igen. :(

    SvaraRadera
  11. Näe, usch, jag vill verkligen inte bo mitt i stan. Men, om man ska köpa hus/lägenhet här inne i Göteborg så är det lååångt över 2 miljoner. Så ett hus för 800 000 att renovera tycker man inte är så dyrt här då. ;) Haha! Men! Nåndag ska jag bo i värmland igen.. skööönt! =)

    SvaraRadera
  12. Heja dig, det kommer askert gå superbra :) Och barnvagnspromenader kommer göra susen, tycker det är det bästa sättet att gå ned i vikt på enligt egen erfarenhet.
    (Fast jag håller med om att det känns extra underbart att få ta ut sig ordentligt när man tränar också ;) )

    SvaraRadera