fredag 6 augusti 2010

BF plus 12 - still going strong...

Yes, plus 12 dagar i dag. På söndag har jag gått över 2 veckor och går in i v.43!!!
Visst, vi håller fortfarande tummarna för att hon ska kika ut innan måndag (då vi ska på ultraljud och ev.igångsättning). Men det känns oerhört långt borta. Men så är det - bara att gilla läget.

18 kommentarer:

  1. bra jobbat! nu blir det säkert när som helst, vår majken kom ut fort. från symtomfri (inga förvärkar) till bebis på ett dygn :)

    SvaraRadera
  2. tack söta du. Hur mår ni idag? kram

    SvaraRadera
  3. jag också! jag är faktiskt trött på graviditeten i allmänhet. alla tjatar och pratar om den, jag VET att jag är gravid, jag VET att jag har liten mage, folk behöver inte kommentera det HELA tiden.

    huvudsaken man själv mår bra så mår ju oftast bebisen bra :)

    det är att en envis liten tös ni väntar på. hoppas du blir rejält bortskämd av gubben din under tiden i alla fall ;)

    ha en så bra dag som du kan! kram

    SvaraRadera
  4. Nu blir det när som helst! Skickar en massa krafter!!

    SvaraRadera
  5. ja men precis! det är många gånger man har har fått aktat sin tunga så man inte slänger ur sig något alldeles onödigt. ja, illamående är inte alls roligt! jag slutade ju inte kräkas förrän v.23, kräktes en gång förra veckan. det enda positiva är ju att jag har högt järnvärde, haha :P

    SvaraRadera
  6. Jobbigt du har det gumman! Tyvärr är det ju inte alltid de sätter igång en heller när man gått över 2 veckor :/ Men får hoppas tösabiten vill komma ut av sig själv innan dess. Mamma blev igångsatt med mig (tidigare än bf) och hon har berättat att det var fruktansvärt jobbigt när man manipulerar kroppen på det sättet. Bättre när kroppen får sätta igång av sig själv ju.
    Jag hoppas hon kommer snart!
    KRAM

    SvaraRadera
  7. Hoppas lilla bebben snart bestämmer sig för världen utanför magen :)
    Kul att läsa din blogg,hittade hit igår :)

    /Malin

    SvaraRadera
  8. Men lilla bebben då ;-) nu får du komma ut!!
    Jag har förvärkar hela tiden. Är så osäker på om jag ska ringa eller ej. Hade det varit första barnet så hade vi nog åkt in för länge sen. Men vi gör nog bäst i att stanna hemma ändå. Det går ju över efter ett tag... men nu börjar jag bli trött på väntandet. O då har jag bf om 16 dagar, ahaha. KRAM

    SvaraRadera
  9. snart du smäller det :) håller tummarna att du slipper i gångsättning

    SvaraRadera
  10. Liten tjurig tös lilla Moa. Men du ska se att snart kommer hon. Snart får ni ha massor med bebismys och snusa i mjukt bebishår. Jag fortsätter att hålla tummarna!
    Massor med kramar!

    SvaraRadera
  11. Håll ut snart är hon här! :) styrkekram

    SvaraRadera
  12. Den där Moa verkar vara en vrång liten dam! ;)

    SvaraRadera
  13. Men du, även om dom inte startar dig på måndag (vilket vi hoppas att de slipper för hon ska komma ut av sig själv typ NU), så lär de inte låta dig gå många dagar i onödan, så du LÄR ju vara mamma inom 1 vecka!!! EN VECKA!!! Det är ju ingenting, sen när hon är ute kommer du förbluffas över hur fort en vecka kan gå. Och efter att hon kommit ut blir livet aldrig sig likt igen, om en månad kommer du knappt komma ihåg hur det var att leva utan henne :-)
    Du kommer bli världens bästa mamma, boosta dig själv med energi på alla sätt och vis nu så då är redo för att maratonsnooza i evigheter sen :-D Tiden går ju faktiskt liiiite fortare när man sover.... liiiite... ;-)

    SvaraRadera
  14. Och du kämpar på du... Det låter ändå som att du accepterat läget ganska bra! Vi kan ju hoppas at alting drar igång innan måndag ändå så att du slipper igångsättning!
    Din lilla trivs alldeles för bra där inne i magen verkar det som ;)

    SvaraRadera
  15. Vet precis hur det känns! Snart så!
    Tänker på er!

    Många varma kramar Mira

    SvaraRadera
  16. Oj, eran bebis verkar trivas tokbra i magen! hoppas ändå för din skull att det sätter igång snart, kanske har det redan gjort det..:-)

    Tripen till Stockholm var underbar!!!

    Kram till dig och lycka till när det väl händer...

    SvaraRadera
  17. Du verkar vara så tapper!! Jag har hört folk klaga på att bebisen "aldrig kommer" redan 2 veckor innan BF!!

    SvaraRadera
  18. beundrar dig som ändå inte klagar...inte här i bloggen iaf ;)
    jo, druvsocker har jag också hört, men jag tycker det är så äckligt. kanske kör på multivitamindryck eller något istället, finns ju sådant med :)

    SvaraRadera