söndag 17 januari 2010

Tjuvkika

Idag är det söndag, sköna söndag. Dock kommer det inte att bli många knop gjorda här idag, för vi har båda sovit fruktansvärt dåligt i natt. Det här med nattjobb och konsten att vända tillbaka på dygnet när man är ledig är varken lätt eller särskilt hälsosamt faktiskt. Nåväl, en tur till Ikea efter lunch tänkte vi göra i alla fall. Vi har bestämt oss för att köpa spjälsäng och skötbord därifrån i alla fall. Vitt får det bli och det kostar inte en förmögenhet, alldeles perfekt med andra ord. Nu är det ju inte så att vi ska köpa hem det idag, utan vi ska bara kika så man kan tänka och planera lite inför vad som komma skall.

Efter det tänkte vi också köpa med oss sushi hem, det var så himla längesen vi åt det så det ska bli smaskens!



4 kommentarer:

  1. Ser väldigt fint ut! Ni har väl mycket vitt sedan innan?
    IKEA är bra. Vet inte priser på barnmöbler och tillbehör, men allt annat brukar ju vara överkomligt.

    Ha en fin dag..och njut av framtidsplanerna!

    Kram!

    SvaraRadera
  2. De såg riktigt fina ut...:)

    Got med sushi, det längtar jag också efter!

    SvaraRadera
  3. åhh den sängen har vi också tittat på, så fin. Okej spännande, då kommer det snart börja hända lite mer. Jag tyckte tiden gick så sakta innan UL, men sen tuffar det på lite mer. Jo vi har tagit reda på vad det blir, vi kunde inte hålla oss, så på vårt UL så frågade vi om vi fick veta så barnmorskan berättade att det till 99% var en liten pojke därinne. :) så det känns jätte kul, har ni gissat på vad det kan vara då?
    håller helt och hållet med, man måste ju ha nått att syselsätta sig med under veckorna också tror man mår bra av det och så är det ett sätt att förbereda sig på. Vagn var svårt men nu känns det skönt när vi beställt, och det känns verkligen som vi hittade den perfekta vagnen. kram på dig.

    SvaraRadera
  4. tack så himla mycket :)

    ja men nog kan man alltid titta.. är bra att kika runt så man vet vad man har att välja på sen :) och ikea är alltid bra..
    skulle vilja åka dit jag med, men det tar ju en heldag i såna fall..
    måste planera in en sån resa snart iaf, är mkt som behöver uppdateras här hemma!

    kramar.

    SvaraRadera