tisdag 12 oktober 2010

Fina människor

I går träffade jag & Moa Johanna och hennes söta E. Vi har länge planerat att ses men med en varsin nyfödd så är det inte lätt att få till det, man har fullt upp hela tiden. Men nu äntligen! Vi tog en långpromenad längs med älven och pratade om allt möjligt, sådär lättsamt och härligt precis som det ska vara. Det skiljer bara 1 dag mellan hennes E och Moa, lite kul. Nästa vecka ska vi ses igen och det ser vi redan fram emot!

Och imorgon har jag lunchdate med Jolie och hennes fina Miranda. Vi ska börja med en promenad, det ska bli riktigt härligt. Och på eftermiddagen har jag date med Malin och hennes Liten som fortfarande bor i magen. Det kan ju inte bli annat än en bra dag när man får umgås med sånahär underbart snälla personer.

Bort med energitjuvar och fram med alla fina människor!

6 kommentarer:

  1. Åh vad söt du är! Undrar just varför man samlar på energitjuvar?! ;-) Ses i morgon. Hoppas på sol :-)

    SvaraRadera
  2. jadu, jag vet inte egentligen. Dom ska bort illa kvickt eller hur;) Ja sol hoppas vi på så vi får en skön promeniss. Kram!

    SvaraRadera
  3. Jag tycker redan att K-d känns för litet och intimt. Men jag hoppas det ändrar sig med tiden. Oslo är en fantastisk stad och Norrmännen är riktigt trevliga och lättsamma.

    Vi får planera in en dag helt enkelt! Vi har inget speciellt planerat den kommande tiden.

    SvaraRadera
  4. Ella väger 5140 g nu och är 59 lång. Hon är lång och smal, men går iallafall upp i vikt varje gång nu som sagt och det är skönt.
    Hur lång är Moa och vad väger hon?
    Ha en härlig dag imorrn med alla du skulle träffa. =) Kramis

    SvaraRadera
  5. Ja bort med alla negativa och energitjuvande människor :-) Ibland måste man rensa lite...
    Du har en till här med smått både i och utanför magen som gärna skulle vilja träffa Moa och mammi :-)

    SvaraRadera
  6. Tack så jättemycket, för oss är Lova det enda som känns rätt så förhoppningsvis fortsätter lilltjejen att heta det även utanför magen - och om inte? Vad gör det egentligen :)

    SvaraRadera